Nieuw type inbound en outbound conveyors tbv DLS Order Release Modules

Gliederband Uitvoerzijde

Om te kunnen blijven voldoen aan de wens van klanten om ORM systemen in te zetten voor steeds hogere capaciteiten en/of voor artikelen die lastig te transporteren zijn, heeft DLS een kettingbaan ontwikkeld die als high-end in/uitvoerbaan kan worden toegepast in Order Release Modules.
Het bufferen van artikelen met een grote variëteit in afmetingen, gewichten en verpakkingsvormen was in een ORM al uitstekend onder controle door de door DLS gepatenteerde accumulerende rollenbanen. Tot op heden werden vast aangedreven rollenbaan conveyors toegepast in de in&outboud gebieden, waar geen accumulatie maar juist snelheid en exacte windowing de hoogste prioriteit hebben. Om op deze in&uitvoerbanen nog hogere snelheden te kunnen realiseren en daarbij tegelijkertijd zeker te stellen dat (ook lastig te transporteren) artikelen perfect in hun window blijven, heeft DLS een eigen kettingbaan ontwikkeld en geïntegreerd in de Order Release Modules. De kettingbaan is zo gemaakt dat deze ook in combinatie met de verrijdbare invoerpusher van DLS toepasbaar is.

De kettingbaan van DLS heeft in de standaard uitvoering een snelheid van 1 m/s en is beschikbaar in breedtes van 600 mm-1.200 mm.

Neem voor meer informatie contact op met DLS
Terug naar het nieuws