25 jaar Dynamic Logistic Systems B.V.

25 Jahre DLS Jubiläum

Vanaf de oprichting in 1999 tot aan onze huidige status als gerespecteerde leverancier van intralogistieke subsystemen, is onze reis bij Dynamic Logistic Systems B.V. gevormd door een pioniersgeest en een toewijding aan excellentie.

Ons verhaal begint in 1997, toen wijlen heer R.R. Hollander, medeoprichter van Nedcon Magazijninrichting B.V., een belangrijke aanvraag ontving van Albert Heijn, de grootste levensmiddelenretailer in Nederland. Albert Heijn vroeg hem om een geautomatiseerde oplossing voor full case orderpicking te ontwikkelen. Deze cruciale vraag legde de basis voor het ontwerp van de Order Release Module (ORM) en leidde uiteindelijk tot de oprichting van Dynamic Logistic Systems in 1999.

De eerste twee ORM’s, geïmplementeerd bij Albert Heijn in 2002 en 2005, bleken buitengewoon efficiënt te zijn, de tand des tijds te doorstaan en zijn tot op de dag van vandaag volledig operationeel. Het succes bij Albert Heijn in Nederland leidde tot verdere implementaties bij ICA, de voormalige zustermaatschappij van Albert Heijn in Zweden, waar in 2006 en 2007 nog eens drie ORM’s werden gebouwd.

Sinds deze baanbrekende implementaties is Dynamic Logistic Systems blijven evolueren en innoveren. De ORM werd verder verfijnd en ons portfolio uitgebreid met een reeks efficiënte intralogistieke oplossingen. Van Accumulating Friction-Drive™ Conveyors en de revolutionaire DLS Trolley tot sequencers voor hogesnelheidssortering, inclusief DLS 90-graden hoekoverzetters: onze producten vereenvoudigen de logistiek terwijl ze maximale efficiëntie en kwaliteit garanderen!

Het toetreden tot de ROFA Industrial Automation AG Group in 2015 heeft de professionele ontwikkeling van DLS bevorderd. Onze samenwerking met de Amerikaanse distributeur DMW&H in 2018 breidde ons bereik verder uit en positioneerde onze innovatieve DLS-producten permanent op de Amerikaanse markt.

DLS Team

Terwijl we terugblikken op 25 jaar groei, veerkracht en innovatie, willen we onze oprechte dank uitspreken aan onze klanten, partners en teamleden die een sleutelrol hebben gespeeld in ons succes. Uw vertrouwen en steun hebben ons tijdens onze reis van brandstof voorzien en ons geïnspireerd om voortdurend de grenzen van wat mogelijk is in de intralogistiek te verleggen.

Laten we het verleden vieren en de toekomst met optimisme en vastberadenheid tegemoetzien Bedankt dat u deel uitmaakt van ons succes!
Terug naar het nieuws