Optimalisatie van Orderaf­handeling: Introductie van de DLS Verzendbuffer

DLS Versandpuffer

In de snel evoluerende wereld van online orderafhandeling is het scala aan oplossingen voor het efficiënte orderpicken enorm, van pick-to-light systemen tot Autostores, shuttles en eenvoudige handmatige oplossingen.

De mogelijkheden lijken eindeloos! Echter, een veelvoorkomende uitdaging ontstaat zodra de orders zijn gepickt en verpakt – de stapel bakken of dozen groeit snel, maar ze zijn niet gesorteerd op route en zeker niet in de gewenste volgorde. De DLS Dispatch Buffer zorgt voor een oplossing!

DLS heeft al de perfecte oplossing geleverd voor verschillende klanten: de DLS Verzendbuffer, een compacte variant van het Order Release Module ontworpen om bakken of dozen te bufferen gesorteerd op route. Dit systeem is afgestemd op de willekeurige invoer van bakken of dozen, uitgerust met snelle, kosteneffectieve omleidingen van DLS. Het tijdelijke bufferen vindt plaats op de bekende DLS Friction Drive™ bufferbanen, die geleverd kunnen worden in lengtes van meer dan 11 meter.

Zodra een route compleet is, kan deze met hoge snelheid worden uitgevoerd voor verzending naar consumenten. Maakt u zich zorgen over de volgorde binnen de batch? Geen probleem – de toevoeging van DLS-sequencers kan dit probleem naadloos aanpakken.

De DLS Dispatch Buffers zijn al met succes geïmplementeerd voor verschillende online retailers, zowel in omgevingen op kamertemperatuur als gekoeld, met -en zonder sequencers. De veelzijdigheid en efficiëntie van deze oplossing maken het een gamechanger op het gebied van orderafhandeling.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Compact ontwerp: De DLS Verzendbuffer biedt een ruimtebesparende oplossing om bakken of dozen te sorteren op route.
  2. Willekeurige invoer: Speciaal ontworpen voor de willekeurige invoer van bakken of dozen, zorgt voor flexibiliteit in het orderpicking proces.
  3. Friction Drive™ Technologie: Gebruikmakend van de bekende DLS Friction Drive™ bufferbanen voor tijdelijke buffering, bevordert het soepele en betrouwbare werking.
  4. Sequencer integratie: Voor die scenario’s waarin de volgorde van batch orders belangrijk is, integreren de DLS sequencers naadloos om specifieke vereisten te voldoen.
  5. Succesvolle implementaties: Al geïmplementeerd en bewezen effectief voor verschillende online retailers, waarbij de aanpasbaarheid en betrouwbaarheid worden aangetoond.

Staat u voor uitdagingen bij het optimaliseren van uw orderver­werkingsproces?

Ontdek hoe de DLS Dispatch Buffer uw operaties kan revolutioneren. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

DYNAMIC LOGISTIC SYSTEMS B.V.

DYNAMIC LOGISTIC SYSTEMS B.V.

Verhoog uw efficiëntie bij orderafhandeling met de DLS Dispatch Buffer – want in de wereld van online retail maken precisie en snelheid het verschil.
DLS Friction Drive
DLS Friction DriveTerug naar het nieuws