DLS opgenomen in ROFA INDUSTRIAL AUTOMATION GROUP (ROFA AG)

ROFA DLS

Nadat ROFA INDUSTRIAL AUTOMATION – GROUP (ROFA AG) uit Kolbermoor, Duitsland  al in 2013 een meerderheidsdeelneming had genomen in DLS, zijn ook de resterende aandelen van DLS eind 2015 door ROFA overgenomen. DLS is nu een 100% dochteronderneming van ROFA INDUSTRIAL AUTOMATION AG.

De ROFA groep is één van de marktleiders op het gebied van Industriële automatisering in de automobielindustrie en de interne logistiek.

Reeds in 2012 heeft DLS samen met BSS-Bohnenberg (BSS), de System Integrator binnen de ROFA Groep, een opdracht verworven voor de bouw van meerdere orderpick-installaties. Eén van de mechanische hoofdcomponenten voor het automatisch orderpickproces in deze installaties is de Order Release Module van DLS. Samen met BSS zal DLS verdere logistieke oplossingen, op basis van de ORM technologie, ontwikkelen en op de markt brengen.

Met de door DLS ontwikkelde techniek breidt de ROFA-Groep haar productportfolio op het gebied van conveyor-techniek voor kleingoed verder uit.

Ook verschaft de deelname in DLS de ROFA-Groep verdere mogelijkheden met betrekking tot ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen in verschillende marktsegmenten.

In de nieuwe structuur blijft DLS een Nederlands bedrijf, gehuisvest in Doetinchem.

Klik hier voor informatie over de ROFA Group.
Terug naar het nieuws