Kwaliteit & Duurzaamheid

Toekomstbestendige logistieke oplossingen

Duurzaamheid omvat bij DLS meerdere aspecten, volledig in lijn met het duurzaamheidbeleid van het UN Global Compact. Het is ons doel om economische, sociale en omgevingsfactoren met elkaar in balans te brengen. Dit doen we in ieder project, in goede samenwerking met onze collega’s en in partnership met onze klanten. Vooruitstrevende technologieën ontwikkelen in de intralogistiek is onze kerncompetentie, echter daarbij zijn wij ook verantwoordelijk voor hun uitwerking op de mens en op het milieu.

Green Logistics

GREEN LOGISTICS

Steeds meer ondernemingen hechten waarde aan verantwoord gedrag in de gehele waardeketen. Zorgvuldig omgaan met energiebronnen, laag energieverbruik en mogelijkheden om de CO2-uitstoot te verminderen staan niet alleen bij de productie maar ook in de intralogistiek centraal. Ook op dit vlak ondersteunen wij onze klanten met energie zuinige transporttechnieken en totaaloplossingen.

Om een concreet voorbeeld te geven; Alle Friction Drive™ conveyors in onze Order Release Modules maken naast een electrische aandrijving, ook gebruik van de zwaartekracht om het energieverbruik significant te reduceren en de CO2-emissie te reduceren.

Wilt u meer weten over Duurzame/Groene concepten van DLS?

Neem kontakt met ons op en wij ontwikkelen ook voor uw duurzaamheidsdoelstellingen een geeigend concept!