IMPRESSZUM

Átlátszó adatfeldolgozás

ROFA NOWA Tervező Kft.
4400 Nyíregyháza, Magyarország
Széchenyi utca. 15.

Cégjegyzékszám: 15-09-067623
Cégbíróság: Nyíregyházi Törvényszék

Vezetőség:
Nagy Gabor | Gajda Andreas

Kapcsolat

Telefon: +36 42 597730
E-Mail: rofa(at)rofanowa.hu

HÉA-azonosító:

Adóazonosító szám a HÉA-törvény 27.§ értelmében
HU12842692

Az RStV 55. § 2. bek. szerinti tartalom felelőse

Nagy Gabor | Gajda Andreas
4400 Nyíregyháza, Magyarország
Széchenyi utca. 15.
Németország

A felelős szervekkel kapcsolatos tájékoztatás

A weboldalon történő adatfeldolgozás felelős szerve:

ROFA NOWA Tervező Kft.
4400 Nyíregyháza, Magyarország
Széchenyi utca. 15.
Telefon:
+36 42 597730
E-Mail: rofa(at)rofanowa.hu

A weboldalon a jogilag megkövetelt adatvédelmi tisztviselő felelős szerve:

ROFA NOWA Tervező Kft.
Adatvédelmi tisztviselő
4400 Nyíregyháza, Magyarország
Széchenyi utca. 15.
Németország
E-mail: datenschutz.rofa(at)rofa-group.com

Programozás és CMS integráció

instant media – reklámügynökség, München / Németország

Vitarendezés

Az Európai Bizottság egy platformot biztosít a viták online rendezése (OS) céljából: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mail címünk a fenti impresszumban található.
Nem vagyunk hajlandóak vagy kötelesek fogyasztói választottbíróság előtti vitarendezési eljárásokban.

A tartalommal kapcsolatos felelősség

Szolgáltatóként a TMG 7. § 1. bekezdésével összhangban felelõsek vagyunk az ezeken az oldalakon lévő saját tartalmakért, az általános törvényeknek megfelelõen. A TMG 8–10. § értelmében ugyanakkor szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek ellenőrizni a harmadik fél által átadott vagy tárolt információkat, vagy kivizsgálni az illegális tevékenységet jelző körülményeket.
Ez az általános jogszabályok szerinti, az információk eltávolítására vagy használatuk megakadályozására vonatkozó kötelezettségünket nem érinti. Felelősségünk e tekintetben azonban csak akkor áll fent, amikor az adott jogsértés a tudomásunkra jut. Amint a jogsértés tudomásunkra jut, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmat.

A hivatkozásokkal kapcsolatos felelősség

Ajánlatunk harmadik felek külső honlapjaira mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyekre nincs ráhatásunk. Ezért az ilyen külső tartalmakért nem vállalunk felelősséget. A hivatkozott oldalak tartalmáért mindig az oldal szolgáltatója vagy üzemeltetője felelős. A hivatkozás létrehozásakor ellenőrizzük a hivatkozott oldalon található esetleges jogsértéseket. A hivatkozás létrehozásakor nem volt észlelhető illegális tartalom.
A hivatkozott oldalak tartalmának állandó ellenőrzése a jogsértés konkrét bizonyítékának hiányában nem indokolt. Amint a jogsértés tudomásunkra jut, azonnal eltávolítjuk az ilyen hivatkozásokat.

Szerzői jog

Az oldalak tartalma és a weboldal üzemeltetője által készített művek a német szerzői jogi törvény hatálya alatt állnak. A másoláshoz, szerkesztéshez, terjesztéshez és a szerzői jogi törvény keretein kívüli bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulása szükséges. Az oldalak letöltése és másolata csak magáncélra, nem kereskedelmi célú használatra engedélyezett.
Amennyiben az oldal tartalmát nem az üzemeltető készítette, a harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartják. Különösen a harmadik felek tartalmát jelölik meg ilyenként. Ha ennek ellenére tudomást szerez a szerzői jogok megsértéséről, kérjük, ossza meg azt velünk. Amint a jogsértés tudomásunkra jut, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.

Az adatvédelemmel kapcsolatos további információk itt találhatók.