IMPRIMA

Prelucrarea transparentă a datelor

ROFA Controls Romania S.R.L
Str. Torino Nr.1
300518 Timişoara
Romania

Număr de ordine în Registrul Comerţului: J35 / 2767 / 12.11.2012
OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI DE PE LANGA TRIBUNALUL TIMIS

Comitet de conducere / Consiliul de administrare: Rainer Lange, Flavius Cizmariu, Christian Halmbacher

Contact

Telefon: +40 256 439 461
Email: cizmariu(at)rofa-group.org

Codul Unic de inregistrare in scopuri de TVA

Codul de inregistrare in scopuri de TVA RO30894948

Persoana responsabilă pentru conținut conform Art. 5 din Legea nr. 544 din 12 octombrie 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public

Flavius Cizmariu
Str. Torino Nr.1
300518 Timişoara
Romania

Indicații despre autoritatea responsabilă

Autoritatea responsabilă pentru procesarea datelor pe acest website este:

ROFA Controls Romania S.R.L
Str. Torino Nr.1
300518 Timişoara
Romania

Telefon: +40 256 439 461
Email: cizmariu(at)rofa-group.org

Autoritatea responsabilă pentru desemnarea legală a unui responsabil cu protecția datelor pe acest website este:

ROFA Controls Romania S.R.L
Responsabil cu protecția datelor
Str. Torino Nr.1
300518 Timişoara
Romania

E-Mail: datenschutz.rofa(at)rofa-group.com

Programare & Integrare CMS

instant media – agenția de publicitate München / Germania

Soluționarea litigiilor

Comisia europeană pune la dispoziție o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (SOL): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Adresele noastre de email le găsiți mai sus la secțiunea contact.
Nu suntem dispuși sau obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor extrajudiciare în fața autorității de mediere a consumatorilor.

Răspunderea pentru conținuturi

În calitate de furnizor de servicii suntem răspunzători pentru propriile conținuturi de pe aceste pagini create conform legilor generale. nu suntem obligați în calitate de furnizor de servicii să monitorizăm informațiile străine transmise sau salvate, care presupun activități ilegale, sau în alte condiții să le cercetăm.
Obligațiile de a șterge sau bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile generale rămân neafectate. Răspunderea în această privință este posibilă numai din momentul luării la cunoștință despre o încălcare legală specifică. Imediat ce ni se vor face cunoscute astfel de ilegalități, vom elimina imediat aceste conținuturi.

Răspunderea pentru linkuri

Oferta noastră conține linkuri către website-uri externe ale unor persoane terțe, asupra cărora nu avem nicio influență. De aceea nu ne putem asuma răspunderea pentru aceste conținuturi străine. Pentru conținuturile paginilor interconectate este întotdeauna responsabil furnizorul respectiv operatorul paginilor. Paginile interconectate sunt verificate la momentul creării linkului pentru eventuale ilegalități. Nu au fost recunoscute conținuturi ilegale la momentul creării linkului.
Un control permanent al conținutului paginilor interconectate nu este posibil fără indicații concrete în privința unei ilegalități. Imediat ce ni se vor face cunoscute astfel de ilegalități, vom elimina imediat aceste conținuturi.

Dreptul de autor

Conținuturile și lucrările de pe aceste pagini, create de operatorul paginilor, sunt supuse legislației romanesti privind dreptul de autor. (Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe*). Multiplicarea, editarea, distribuirea și orice fel de utilizare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestei pagini sunt permise numai pentru utilizare privată, non-comercială.
În ceea ce privește conținutul de pe această pagină, care nu a fost creat de operator, sunt respectate drepturile de autor ale persoanelor terțe. În special, conținutul terților este marcat ca atare. Dacă totuși ați fost înștiințați despre încălcarea dreptului de autor, vă rugăm să ne informați. Imediat ce ni se vor face cunoscute astfel de ilegalități, vom elimina imediat aceste conținuturi.
Alte informații despre protecția datelor găsiți aici.